آسم و نفس تنگی


درمان آسم و تنگی نفس

با توجه به پیشرفت روز افزون علم پزشکی در مورد همه ی بیماری ها ولی بازهم می بینیم که از علاقه مردم به طب سنتی و نسخه های قدیمی کم نشده و همچنین به آن اضافه شده است .

در سالهای 1550 قبل از میلاد مسیح در پاپیروس که از نوشته های پزشکی مصری آمده است که حکمای آن زمان از انجیر و انگور و کندر و زیره و میوه درخت سرو برای درمان آسم استفاده می کردند . حکمای یونان و روم مواد خوراکی از قبیل سیر و فلفل ، دارچین ، سرکه را برای کنترل آسم تجویز می کردند .

مصرف پیاز به علت داشتن ماده ضد التهاب تیو سولفینات و ماده کوعرستین که آزاد شدن هیستامین را مهار می کند در کاهش عوارض آسم موثر است .

خوردن ماهی چرب یعنی ماهیهای آبهای سرد که چرب هستند مانع ترشح لوکوترینها که عامل قوی التهاب برونش ها هستند می شود .

میوه جات و سبزیجات حاوی ویتامین ث که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و می تواند فعالیت مخرب رادیکالهای آزاد اکسیژن را که ممکن است موجب التهاب شوند خنثی کند در این موارد یسیار مفیدند .

محصولات دامی مصل شیر و لبنیات و گوشت بهتر است مصرف نشوند چون حاوی اسید آراشیدونیک (یک اسید چرب که عامل قوی التهاب است لوکوترین ها از آن ساخته می شود) می باشند .

مصرف تخم مرغ ، ماهی ، مغز های گیاهی ، شیر گاو ، شکلات و بعضی دانه های غلات ممکن است در بعضی افراد عامل تولید آلرژی باشند . Description: C:\Users\Payanet.Payanet-PC\Desktop\13930503000129_PhotoJ.jpg

علل و آغازگرهای شیمیایی

ذرات گرد و غبار خانگی ، سوسکها ، کپک یا گرده های علف ها و گل ها و درختان ، ذرات بسیار ریز پوست بدن مو یا پرهای حیوانات ، آلودگی های زیست محیطی مانند دود سیگار ، دود اگزوز اتومبیل ها و دود و گاز کارخانه جات صنعتی ، آلرژی به لبنیات ، غذاهای دریایی ، مخمر ، آجیل ، گندم و همچنین افزودنی های خوراکی و الکل می توانند از علل آغازگر آسم و تنگی نفس باشند .